torsdag 26 februari 2009

Ingen slump att det sker i Södertälje

Så har en våg av bränder drabbat livsmedelsbutiker i Södertälje. Var normalt funtad människa förstår, att det inte är en slump att det sker i just Södertälje. Södertälje har gått från att ha varit en, i min mening, ganska vacker industristad med Scania och hamn, till att bli ett enda stort kaos.
3 butiker har totalförstörts och 1 är skadad. Är detta inte terrorism så säg? Frågan är vilka som står bakom. Med tanke på medias ointresse för det inträffade , för denna organiserade terrorattack förtjänar större rubriker än detta, kan jag gissa på att det antingen är invandrare eller anarkister.
Global Intifada, en israel-kritisk muslimsk anarkistliknande terrororganisation, har förut tagit på sig liknande dåd och lokalbor misstänker dem, erfar SR. Så, vilka kommer uppdagas som ansvarig nu? Kanske är det syrianska brottssyndikalister, väletablerade i Södertälje, som ser svenskägda butiker som en nagel i ögat.

Kanske som denna potentat, Melkemichel, som tog över ett Ica efter att de haft stora problem med "ungdomsgäng" som sedan magisk försvann.

Svensk Handel tror inte på politiska motiv, utan på ekonomiska.
"– Vi har ju under de senaste åren i Södertälje haft lite påtryckningar på handlare i dagligvarubranschen, hot och annat för att komma åt deras verksamheter, säger han till TT."

Brottssyndikalism? Är det inte uppenbart? Jag tipsar på att några lokala handlare tagit upp Global Intifadas namn av någon oklar anledning och låtit attackerat dessa butiker.

Det skall bli intressant att se hur detta utvecklar sig. Framför allt skall det bli intressant att se hur Anders Lago yttrar sig. Mannen som är ansvarig för att Södertälje blivit den skräpstad den nu är.




Vem vill låta sina barn växa upp i den där staden?



. . . . . . .. . . .. . . . . .dn svd ab sds sds sds svd svd svd hd b smp
ta dn

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det är helt sjukt. Man vaknar upp en morgon och så finns inte Ica kvar. Var skall jag nu handla :s

/L

Anonym sa...

coh lago är tydligen "förbannad" har jag hört... /bitter

Anonym sa...

Varför skyller du på invandrare för? Det kan ju lika gärna vara svenskar.

Anonym sa...

det är ju inte troligt att det är svenskar finns väl inga kvar i Södertälje

Karl A sa...

Jag skyller inte på invandrare. Jag påstår att det sannolikt är det. Har du varit i Södertälje på den senaste tiden eller? Det är knappast någon klassisk svensk arbetarstad längre. Och att den syrianska klan-maffian är stark där är väl knappast någon hemlighet.

Anonym sa...

Varför skulle syrianerna bränna upp sin egna affär? Låter lite otroligt. O.o Tempo-affären som blev drabbad ägs av invandrare.

Anonym sa...

Varför skulle någon som är med i Syrisk-Ortodoxa kyrkan vilja vara med i SAC? Är du rent från vettet!

Karl A sa...

@Johanna:
Ingen aning. Den ägs väl av en annan syrian? Att det är någon som vill bli av med konkurrenter är väl ganska självklart. Kanske är det försäkringsbedrägeri.

@SAC:
Jag menade syndikat som i brottssyndikat inte som i SAC. Ändrar nu så du slipper bli upprörd :)

Anonym sa...

intressanta kommentarer! jag tror helt klart pa att det ar den syrianska maffian som bedriver utpressning mot svensk agda butiker och de som ar syrianer kanske inte vill vara med i den syrianska kolonin. dom har ju trots allt flyttat till sverige av en anledning. vissa iallfall, ni forstar vad jag menar.
bra bussines for Lidl iallafall! :)

Anonym sa...

Det var nog KF, för inte brann någon av deras butiker, näjust det, och det är ju dessutom en vänsterbutikskedja så de har väl hjälp av massa vänstertyper.

Anonym sa...

Det var nog KF, för inte brann någon av deras butiker, näjust det, och det är ju dessutom en vänsterbutikskedja så de har väl hjälp av massa vänstertyper.

Anonym sa...

Coop Forum var den första butiken som brann i Södertälje precis innan jul, en vecka senare var det ica maxi som brann och Ica reade ut allt som fanns kvar i affären! Folk, läs nya södertäljes invånare, blev som galna... Oavsett vem det är så är det vi vanliga och sällsynta svenskar som finns kvar i denna stad som får betala priset! Med Lago tycker inte att det räcker med alla syrianer som tagit över staden, utan tar emot alla irakier nu så de kan slåss om staden!!

 
Creeper MediaCreeper