fredag 20 februari 2009

Polisen vill inte ha inkvoterade invandrare

Politikerna anser att polisen inte speglar befolkningen. Därvid har man beslutat att inkvotera invandrare på polishögskolan. Bland annat med direktriktad reklam till invandrare.
En viss Ahmed har påstått att lärare vid polishögskolan motarbetar "invandrare". Det kan man ju förstå. Polisen vill inte ha inkvoterade förorts-wannabe-gangsters i leden. För varför skulle polisen vara intresserade av inkvoterade etniciteter framför att gå efter kompetens och förmåga att bli en bra polis? Hur skall man kunna anlita folk från Mellanöstern, en kultur som skiljer sig otroligt mycket från vår, och samtidigt bejaka polisens värdegrund? Omöjligt, förutom i politikernas värld.

Men naturligtvis är Ahmeds utsago bara någon slags hämnd för att han kuggade en tenta. Dock önsketänker jag lite och hoppas på att syltryggarna inte tagit över även PHS. Dock är det ju oroväckande att PHS anordnar rekryteringsträffar i moskéer. [länk] Är det mer fundamentalism vår nya fina mångkulturella polis behöver eller vad är tanken?



5 kommentarer:

Anonym sa...

Klart man inte skall kvotera folk efter etnicitet...

/Peter

Anonym sa...

Ja vad bra!!!! Talibaner till polisen!! Då kommer rasismen försvinna och alla blir glad och harmoniska!

Anonym sa...

Finns videon på youtube? Kan jag få dess url så jag kan lägga in den på min blogg om islam?
Vore också intressant att få information om vilka som gjort den.
shimmeringblade@gmail.com

Anonym sa...

"Polisens värdegrund"? Den är inte värd ett ruttet lingon. Och om det nu är så, enligt dig, att det bara är "förorts-wannabe-gangsters" som söker till utbildningen, så kanske det inte är så konstigt; polisen har många gånger tydligt visat att de sysslar med kriminell verksamhet.

Karl A sa...

@Åsa:

Mycket riktigt.

 
Creeper MediaCreeper