onsdag 18 februari 2009

Fler Flummiga Flum

Moderaterna gjorde härom dagen ett plikttroget utspel kring invandringen. Grovt kriminella utlänningar skulle utvisas och de som fingo svenskt medborgarskap på falska grunder skulle få detsamma återkallat.

Detta kommer nog inte bli verklighet. Särskiljt sedan de andra regeringpartierna uttalat sig kritiskt. Mest kritiska är ej förvånande vänstern. Vår allas stalinist Lars Ohly uttalar sig:

"– De främlingsfientliga vill utmåla invandring och flyktingar som ett problem, och hela den här artikeln genomsyras av just detta. Men problemet är istället främlingsfientlighet och rasism och att de som kommer till Sverige inte får förutsättningar att leva ett bra liv. Sverige tjänar mycket på att människor kommer hit"

I min mening har regering och riksdag svårt att se orsak och verkan. De har svårt för de mest grundläggande begrepp. Jag kommer nu sammanfatta problemet på lättförståelig svenska för deras skull:

Fler blir arbetslösa i Sverige.
Många invandrare kommer till Sverige.
Många av dessa har helt andra värderingar än svenskar.
Många av dessa har ingen utbildning.
Många av dessa föder många fler barn än svenskar.
Många av dessa bosätter sig i samma etniska enklaver.
Många av dessa kommer från av oroshärder, krig och allmän misär härjade länder.
Oron, krigen och den allmäna misären i dessa länder beror av befolkningen där, alltså av vilka många kommer hit. Deras beteende där kommer avspegla sig på deras beteende här för de ändras inte, särskiljt inte som "assimilering" inte bedrivs i Sverige.

Allt detta är ett problem.




Talman Stalin - väl förtrogen folkförflyttningar
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

svd sds hd ab sds b dn ab ab ab sds svd dn

Inga kommentarer:

 
Creeper MediaCreeper