tisdag 5 maj 2009

Dagens irritationsmoment

Svenskan har skrivit om en man som känner sig diskriminerad av Komvux, nämligen:

"I anmälan skriver DO att läraren hävdat att terrorism och självmordsbombningar härrör från islam. Läraren ska också ha sagt att muslimer som utövar sin tro borde lämna Sverige eftersom de inte kan anpassa sig till det svenska samhället. "

Allt i sig rätt, i och för sig. Läraren har ju rätt, om han verkligen sagt det där. Dock känns det snarare som att läraren aldrig sagt det och musselmannen fabulerar:
"– Jag tror helt och hållet på den här läraren. I stället tror jag det här handlar om andra saker, att eleven misslyckats ett antal tillfällen och fått göra om övningsmoment, att han kommit för sent och fått tillrättavisningar och att han sovit på lektioner. Då har läraren sagt åt att det inte är ett korrekt uppträdande, och det har eleven sett som en kränkning, säger Leif Larsson."

Får han 100 000 i ersättning av skattepengarna kommer jag att börja gråta.
För övrigt slog det mig i bitti hur regeringen planerar att rädda SAAB. Genom att öka efterfrågan såklart, medelst intermittenta bildbränder i socialt utsatta områden. Samma bra politik som fransmännen kör med, och de har lyckats hålla tre bilmärken vid liv.

7 kommentarer:

Anonym sa...

När en muslim våldtar en 12-åring får han betala ett skadestånd på 180000:- men när någon fäller negativa kommentar om muslimer ska de betala 100000:-.

Vem vill bo i ett sånt land? Inte jag. Jag röstar SD.

Anonym sa...

...och de där 180 000 kronerna är redan våra skattepengar (bidrag) i 70% av fallen.

Hr Bitter

Josef sa...

Om du pratar om Södertäljevåldtäktsligan där en 12-åring var ett av offren så var det kristna syrianer som var våldtäktsmännen.

Visst att muslimer våldtar mycket, men själva våldtäktskulturen är inte muslimsk. Det är klassisk mellanösternkultur med rötter i antikens persiska och assyriska riken det handlar om.
Islam är bara mellanösternfasoner i kompakt form.

Pezster sa...

Hahaha... det sista i inlägget om bilbränderna var lysande. LOL!

Anonym sa...

I anmälan skriver DO att läraren hävdat att terrorism och självmordsbombningar härrör från islam.
Herre Gud - Det är sant!!!!!!!

Anonym sa...

Kom igen alla nu, rösta på SD 7 juni i EU valet och sedan också till riksdagen 2010. Så kanske det äntligen kan bli ett slut på detta.
Sprid vidare!

Olle sa...

Rafael: Islam är den enda religion som uppmanar till våldtäkt mot utomstående. Det handlar inte om mellanösternkultur då islam härrör från ökenstammarna på arabiska halvön. Däremot vore det naivt att tro att dessa ökenstammar inte har påverkat mellanösterns urbefolkning och deras kultur. Få syrianer äter t ex griskött trots att deras religion tillåter dem.

För övrigt tycks det symptomatiskt får vår egen samtida kultur att "de kränkta" alltid är representanter för sin grupp som "offer", men aldrig som gärningsmän. Då ska deras etnicitet och religion till varje pris hemlighållas.

 
Creeper MediaCreeper