lördag 3 januari 2009

Skicka tillbaka de misstänkta terroristerna

Fängelset, som fått ett stort symbolvärde, i Guatanamo stängs. Givetvis skall våra politiker vara framme och visa sig goda och förlåtande, "nu öppnar ledande borgerliga politiker i utrikesutskottet för att Sverige, tillsammans med övriga EU, ska ta emot frisläppta fångar."
Att många av dessa fångar har mer än en hand i kakburken slår ingen. De är inga vi skall behöva ta ansvar över. Före detta talibaner och klankrigare är inte heller något vi har brist på.

Tänk på oss, var inte så förbannat naiva och godtrogna, världen slår hårt mot sådana människor!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sverige ska inte agera värdland för dessa individer. De ska istället få återgå till sina egna hemmiljöer. Varför då? Därför att vi som nation måste se om vårt eget hus nu.
Södertälje, Hammarkullen och nu senast Rosengård är väckarklockor som åtminstone jag reagerar på. Humanism javisst, men inte till priset av allmän anarki. Svenska politiker har under många år agerat ansvarslöst då de i sin iver att plocka samvetspoäng på den internationella arenan har lockat hit folk och konflikter som tidigare varit främmande för Sverige. Politikerna själva sitter i sina fina villaträdgårdar och kommer inte reagera förrän den första stenen far genom deras eget köksfönster, men då är det för sent.

Karl A sa...

Jag Håller med dig. Naiv humanism får inte försätta oss i anarki.

 
Creeper MediaCreeper