onsdag 9 september 2009

Den rödgröna ******: Vad tänker de?

Jag läste i DN idag om hur klorofyll- och Sovjet-kommunisterna i samråd med SAP tänker gå till val på att höja skatten för att på så sätt "säkra välfärden och jobben"?!
Allvarlig, hur tänker de? Vad tänker de? Tänker de alls. Vem vill jobba om staten tar ännu mer av ens surt förvärvade fördärvade pengar? Masa sig upp fem på morgonen och dela ut tidningar innan man sticker till universitetet för att sedan stå med mössan i hand när staten i all sin godhet ger en bostadsbidrag, studiebidrag, vårdnadsbidrag som plåster på såren när lönen försvinner i skatt.
Samtidigt som man masar sig upp och går till jobbet så ligger alla socialbidragstagare och sover för att senare lalla runt på Arbetsförmedlingens plusjobb och dagsaktiviteter. Dessutom varslas tusen och åter tusentals svenska arbetare och hamnar på a-kassa då jobben försvinner och företag läggs ned då dessa inte kan gå med vinst. Och då skall man höja skatten? Dessutom skall vi skänka bort 1% av BNP till diktaturer i Afrika så att de kan köpa dyra lyxbilar, vi skall försörja en enorm ineffektiv offentlig sektor, vi skall föra dyra krig utomlands, vi skall betala motorvägsbyggen i Spanien, vi skall betala uppbyggnaden av Kosovo, vi skall satsa pengar "förorterna" (dvs invandrartäta områden) samtidigt som vi skall importera hundratusentals analfabeter från alla världens hörn.

Är det bara jag som inte får det här att gå ihop? Jag skall aldrig betala en endaste skattekrona till något kommuniststyre. Aldrig. Då kan de stå där och flina lite dumt:"Skönt att slippa den där borgaren" medan de traskar runt i sina politruck-palats medan Sverige är fattigare än aldrig förr. Och jag som tyckte det var illa nog med dagens regering.

Det är häftigt att betala skatt!

UPPDATERING:
Sahlins debattartikel Glömde ju länka.

Inga kommentarer:

 
Creeper MediaCreeper