onsdag 24 december 2008

Sent är timman slagen - endast talibanen är vaken

Förortshuliganerna visar färg. Grön är deras färg - islam - med vissa inslag av rött.

Hur skall Tensta bortförklaras? Är det föräldrarnas fel, arkitekturen på området, svenska samhället fel eller svenska polisens fel? Kanske är det deras eget fel.


Men men.
God Jul, trots allt :)

1 kommentar:

B-O Gavne, Vasteras sa...

GLÖM INTE!
Att detta, nu i Tensta, i förra veckan i Malmö, annars i t.ex. Trollhättan, handlar om politiska (lokal-)samhällen -alltså kommuner- där de styrande (lokal-) politikerna benämner samhället för ”stad”. Stockholms, Malmö ”stad”.
-Till vad vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att våra –ALLA- kommuner skall benämnas just ”kommun”.
Att vi svenska folk vill ytterligt hävda demokratin, att alla våra kommuner och dess invånare, är lika värda.
Där alltså dessa politikerna i Stockholm, Malmö, och t.ex. i Trollhättan, vill hävda att de, är nått finare människor, fina stadsboende; än andra, landsbygdsboende individer. Som man ju inte kan benämna landsbygd för ”stad”.

-Alltså visst finns Stockholm, Malmö –och t.ex. Trollhättan- ”stad”, med sina gator, trottoarer, höga hus och trångt. Där benämningen ”kommun” avser samhällsgemenskapen av invånarna i kommunområdet.
Och också, att jag absolut inte hävdar att denna så kallade kommunreformen från runt 1969, är det bästa för all framtid. Till på köpet ser jag flera själ för att, den kanske idag bör revideras, något. Att vi svenska folk diskuterar saken och röstar. –Men inte att den skall revideras med våld och terror, som nu några sysslar med.

Hon heter särskilt i Stockholm Irene Svenonius. Kommundirektörn´ för Stockholms kommun. Som hänvisar till att benämningen ”stad”, är en oerhört gammal benämningen. –Att hon alltså struntar i, sätter sin stövelklack på, att vi svenska folk, naturligtvis hela tiden utvecklar vår tillvaro. Att vi har gått ifrån en feodal tillvaro till mer och mer demokrati. ..å så har hon SvD-journalisten Lars Ryding som skyddar henne, med att tillåta att …några SvD-journalister också benämner Stockholms kommun för Stockholms ”stad”.
-Tacka då för att det kan bli upplopp i Tensta. Tidigare i Rosengård. Kriminalitet som ju kriminalitet!

 
Creeper MediaCreeper