fredag 19 december 2008

Oroande samhällsutveckling

Likt i Frankrike lierar sig vänsterhuliganer med islamister, sk ungdomar, och härjar i förorter. Nu senast i Rosengård. Samma sak händer i bla Aten och i Paris.
Vadan dessa händelser? De beror oundvikligen och är en direkt följd av den stundande demografiska omvandlingen i Europa, där europeer med låga födelsetal, mottager stora strömmar människor, med helt andra värdegrunder och moral, med höga födelsetal, blir resultatet oundvikligen splittringar.

Tex så föder en svenska i genomsnitt 1,8 barn (1) medan en kvinna från ett land med lågt "HDI-index", dvs Mellanöstern och Afrika, föder 3,2 barn. För att en befolkningsgrupp storlek skall hållas konstant krävs 2,1 barn per kvinna. I vissa europeiska länder är det ännu lägre födelsetal; i Spanien föds tex bara 1,1 barn per kvinna.

Vad tror ni att de långgående konsekvenserna av detta blir? Antalet svenskar minskar medan antalet afrikaner och mellanösternfolk ökar, vilket kommer leda till att svenskar får det allt svårare att vidmakthålla västerländska värderingar såsom öppenhet, kvinnlig frigörelse, likhet inför lagen och så vidare, inom våra egna landsgränser. Separatism blir ett faktum.

Alltså:
Det vi skapar oss, är ett samhälle styrt av nattsvarta värderingar, där fascism och religiös extremism gror på gator och torg. Ingen vågar debattera det. Ingen vågar påpeka det. Riksdagen blundar och gasar och dömer oss till att leva i ett "balkaniserat" splittrar Sverige i ett splittrat Europa.


Så är vi inne på andra natten av oroligheter i Rosengård:
Syd-Svenska Dagbladet gör en intressant intervju:
"Runt Shellmacken på Ramels väg har flera bränder anlagts under torsdagskvällen. Mitt i rondellen brinner det vid 19.30-tiden. För femtonåriga Evelina Jörhov blev kvällens resa hem ett otäckt minne.
– Det var jätteotäckt! För ett ögonblick så kändes det som om jag inte var i Sverige, berättar hon. "

SvD skriver:
"Situationen är så pass osäker att räddningstjänsten inte kan gå in i området och släcka bränder. "Det får polisen göra", säger vakthavande brandingenjör till SvD.se."


Stämmer ju ganska bra med mina teorier, tyvärr.

Här är en film som beskriver islam och vad islam står för:

1 kommentar:

B-O Gavne, Vasteras sa...

GLÖM INTE!
Att detta, nu i Rosengård, annars i t.ex. Trollhättan, handlar om politiska (lokal-)samhällen -alltså kommuner- där de styrande (lokal-) politikerna benämner samhället för ”stad”. Malmö ”stad”.
Till vad vi svenska folk har överenskommit, lagskrivit, att våra –alla- kommuner skall benämnas just ”kommun”. Att vi svenska folk vill ytterligt hävda demokratin, att alla våra kommuner, och dess invånare, är lika värda.
Där alltså dessa politikerna i Malmö, och t.ex. i Trollhättan, vill hävda att de, är nått finare människor, fina stadsboende; än andra, landsbygdsboende individer. Som man ju inte kan benämna landsbygd för ”stad”.

-Alltså visst finns Malmö –och t.ex. Trollhättan- ”stad”, med sina gator, trottoarer, höga hus och trångt. Där benämningen ”kommun” avser samhällsgemenskapen av invånarna i kommunområdet.
Och också, att jag absolut inte hävdar att denna så kallade kommunreformen från runt 1969, är det bästa för all framtid. Till på köpet ser jag flera själ för att, den kanske idag bör revideras, något. Att vi svenska folk diskuterar saken och röstar. –Men inte att den skall revideras med våld och terror, som nu några sysslar med.

-Han heter särskilt i Malmö Ilmar Reepalu, socialdemokrat. Och han får stöd i detta stads snackande av kommundirektören –hon kallar sig förstås för stadsdirektörn´- i Malmö Inger Nilsson. Och det är uppenbart ren kriminalitet för dessa myndigheterna att benämna Malmö kommun för Malmö ”stad”. …tacka då faeeen för att det då kan bli till upplopp i Malmö; och t.ex. Trollhättan. Kriminalitet som ju kriminalitet!

 
Creeper MediaCreeper