söndag 5 oktober 2008

Vardagen vid ett äldreboende i det nya mera spännande Sverige.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=836159

Man kan undra vad det är för fel på de här invandrarungdomarna. Antingen så ger de sig på ensamma svenska kvinnor i grupp eller så ger de sig på ännu värnlösare människor i grupp, våra stackars pensionärer. Jag har förstått att invandrare föredrar att slåss bara när de vet att de är överlägsna och garanterat vinner men är inte det här lite väl fegt tom i deras ögon?

Invandrare pratar ofta om respekt och heder men det är väl knappast två ord man förtjänar när man ger sig på rolatorstöttade tanter i 80 års åldern. Förakt och hat är snarare ord som man tänker på när man vill beskriva de här modiga slagskämparna.

Jag är fullt medveten om att även svenska ungdomar begår fega brott i grupp men nivån på vad som är fegt och vad som är heder även inom kriminella har ju helt suddats ut. Idag ger man sig på allt som är värnlöst och tycker att det är skitball. Vad har dessa neanderthalare för förmåga att känna empati mot de som inte kan försvara sig? Ingen alls vad det verkar.

Hur kommer vi tillrätta med det här problemet. Media vägrar att informera om dessa händelser och peka på vart problemen ligger och våra trötta politiker verkar inte ens fatta att det finns ett gryende problem med eskalerande våld mot oskyldiga och försvarslösa människor i vårt samhälle.

Vad är lösningen?

Knappast medborgargarden väl, det måste finns bättre sätt att få lugn och ro i våra städer. Hur får vi ordning på det här? Det var väl inte så här det var tänkt när man började prata om den underbara och härliga kulturberikningen. Jag vill inte bli berikad på det här viset!

Inga kommentarer:

 
Creeper MediaCreeper